onsdag 30 januari 2019

Recension: Flyktsoda Fanzine #23

Flyktsoda #23
52 Sidor, A5. 20 kr
flyktsoda14@gmail.com 


Ännu ett nummer av Flyktsoda och jag är grymt imponerad av Johan. Glöden tycks aldrig slockna där. Dessutom är Flyktsoda ett riktigt bra fanzine. I det här numret ställer han Deny, Hårdgnissel, Skrot, Hemskt Näringsliv och polska Morus mot väggen. Intervjuerna är lagom långa vilket gör att man behåller intresset för banden hela tiden och vill kolla upp de man inte hört. 

Det är ju faktiskt lite av grunden för ett fanzines, att ha med okända band, och det är något som Johan alltid styr upp. Det finns ingen anledning att inte skaffa Flyktsoda, både detta nummer och de övriga som finns kvar på lager. Så dra iväg ett mail och supporta fanzinescenen. Den får liksom aldrig dö ut. Utöver intervjuer och recensioner finns lite krönikor samt en artikel om anarkism.

De som har varit med i scenen sen storhetstiden för fanzinekulturen på 80- och 90-talet borde faktiskt veta att det här är något som behövs, framför allt i dessa datatider. Det finns inget som slår att läsa ett pappersfanzine. Så länge möjligheten finns - ta den! Läs gärna mina intervjuer med Johan
Del 1
Del 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar